Írj egy bejegyzést Te is!

Köszöntelek a formálódó publika.hu oldalon!

Ez a fórum azért készül, hogy bárki könnyen publikálhasson, akinél van megosztandó tapasztalat,  gondolat… akár egy jó kérdés is. Amit nem tett fel még senki. Vagy csak nem tudunk róla…!

Ez utóbbiért született ez az oldal. Tele vagyunk ötletekkel, kérdésekkel és megoldásokkal is. De a legtöbb gondolat megmarad családi vagy baráti körben, fb postban, kocsmában vagy munkahelyen. Pedig másokat is érdekelné. Sőt, lehet másokra jobban hatna, jobban megtalálhatná, mint akinek eddig elmondtad. Miért is ne osztanánk akkor meg? Ezért került fel a részlet a Lucy című filmből is, hogy milyen fontos és felemelő lehetőség a gondolataink áramoltatása…

A Te gondolatod segít másnak is!

A tapasztalatod elérhető lesz itt másoknak, évek múlva is. Mint egy könyvtárban

A legkülönfélébb témák megoszthatók itt, amiről úgy véljük érdekes és építő lehet másoknak is. Gyakorlatilag bármi, amit elmeséltél, hogy “képzeld” mit tapasztaltam, mire jöttem rá. Vagy a “bárcsak ezt hamarabb tudtam volna” történeteid. Biztos vannak ilyenek, munkáról, párkapcsolatról, szülőkről, pénzhez való viszonyodról, ez életed különféle területeiről.

Csak kicsit át kell gondolni, letisztázni, kikristályosítani a történetet és publikálni. Utána elérhető lesz itt másoknak évek múlva is, mint egy könyvtárban. Így más is részesülhet a tapasztalatodból, nem csak az, akinek ott és akkor épp elmesélted, mire jöttél rá az életedben. Mások is tanulhatnak belőle, amikor elérkeznek életükben ahhoz a szakaszhoz, amit Te már bejártál.

Köszönjük!!! 🙂

 

További bejegyzések elérhetők a szerzőtől: Papfalvi Gábor

Megosztás: